Complete rolsystemen

Een zwembadafdekking van Hellodeck is dé oplossing om uw zwembad te beschermen tegen weer en wind. Daarnaast is het water van uw zwembad onbereikbaar voor kinderen en (huis)dieren. Een zwembad dat blootgesteld wordt aan weer en wind zal sneller vervuilen en meer onderhoud nodig hebben.

Een zwembadafdekking zorgt ervoor dat insecten, bladeren en vuil uit uw zwemwater worden gehouden. Schoonwater dus om in te zwemmen. Een zwembadafdekking biedt direct enorm veel voordelen en vraagt zeer weinig inspanningen.

Wanneer u het zwembad niet gebruikt sluit u eenvoudigweg de (automatische) zwembadafdekking. Dit bespaart een flinke portie onderhoud, vermindert het energieverbruik en gebruik van chemicaliën en daarmee de kosten.

Een zwembadafdekking isoleert het zwembadwater. Hierdoor kunt u langer genieten van een aangename zwemwatertemperatuur. Wanneer u kiest voor Solar lamellen dan kunt u nog langer van uw zwembad genieten.

Schade door bliksem aan uw rolmotor?

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het verlenen van hulp bij bliksemschade.

Volautomatische of handmatige zwembadafdekking

Hellodeck heeft zowel handmatige als elektrische systemen in haar assortiment. De handmatige bediening is enkel en alleen mogelijk bij een bovengronds oprolsysteem.

De onderwater systemen met buismotor zijn altijd elektrisch bediend. Het handmatige oprolsysteem kan toegepast worden op baden tot 4.00 meter breed en maximaal 8 meter lang. Wanneer uw bad groter is dan de hiervoor genoemde afmetingen, adviseren wij u om over te stappen op een elektrisch systeem. Zowel de bovengrondse als onderwatersystemen zijn elektrisch te verkrijgen. De afdekkingen openen en sluiten in een handomdraai. Een druk op de knop van de sleutelschakelaar of afstandsbediening is voldoende om de afdekking van uw zwembad te bedienen. U kiest voor optimaal comfort en gebruiksgemak.

Inbouw of opbouw rolsystemen

Zwembadafdekking van Hellodeck zijn op twee manieren in uw zwembad te integreren.

  • Totaal ingebouwd onderwater. Hier zijn verschillende mogelijkheden in. Wij leggen deze graag vrijblijvend aan u uit. Esthetisch is het natuurlijk erg mooi om het systeem onderwater in te bouwen. Uw lamellendek verschijnt uit het niets om uw zwembad elegant en geruisloos af te dekken.
  • Opbouwsysteem. Veiligheid en gebruiksvriendelijkheid zijn dan ook gegarandeerd.

Beide systemen kunnen bij nieuw aan te leggen zwembaden toegepast worden, maar in de meeste gevallen ook bij bestaande zwembaden.

Inbouwsystemen

Onze inbouwsystemen zorgen voor een perfecte integratie van lamellen en uw zwembad. Hellodeck systemen zijn voor ieder type zwembad geschikt en eventueel ook zelf te installeren.

Opbouwsystemen

Opbouwsystemen kunnen worden toegepast bij zowel bestaande als nieuwe zwembaden tot een breedte van 6 meter. De lamellen kunnen handmatig of elektrisch worden opgerold.

Accessoires

Wij hebben de juiste accessoires op voorraad voor de installatie van uw lamellen en rolsysteem.

Motoren en stuurkasten

Is uw put- of buismotor defect? Wij komen graag kijken of we het probleem kunnen oplossen. Onze zelf ontwikkelde PowerDrive buismotoren zijn geschikt voor bijna alle typen zwembaden.

Heb je vragen?

Alle antwoorden op de meest voorkomende vragen vind je bij de rubriek ‘Veelgestelde Vragen’. Staat het antwoord er niet bij? Je kunt altijd contact met ons opnemen.