Over Hellodeck

Bij Hellodeck willen we maar één ding: u zo goed mogelijk helpen met lamellenafdekkingen. Op zoek naar een compleet automatisch systeem incl. bijpassende lamellen, nieuwe lamellen voor een bestaand systeem of het vervangen van een defecte (buis)motor, wij staan voor u klaar. Met zorg assembleren wij lamellen van topkwaliteit.

Wij zijn uitgegroeid tot een waardige speler met meer dan 500 lamellenafdekkingen per jaar in heel Europa.

In Nederland zijn we momenteel de grootste lamellenleverancier welke direct aan de eindklant levert. Al het RVS dat wij toepassen in uw zwembad is van hoge kwaliteit namelijk 316L.

De beste service

Door te blijven investeren in kwaliteit, productie- en installatieproces, garanderen wij een constante hoge kwaliteit. Hierdoor kunnen wij u zeer goede garanties bieden. Dagelijks staan wij klaar om onze klanten tevreden te stellen door de beste service te bieden.

Waarom kiezen voor Hellodeck?

Wij zijn specialist in lamellenafdekkingen en niet zomaar een webshop of zwembadbouwer die naast vele producten ook lamellen leveren. Wij produceren onze eigen afdekkingen en ontwikkelen onze eigen motoren. Daarnaast werken we met de meest gerenommeerde lamellen fabrikanten samen zoals Starline, AquaDeck, Covrex, T&A etc. Hierdoor staan wij achter de producten die wij leveren en doen er alles aan om u tevreden te stellen.

Hellodeck levert en installeert lamellenafdekkingen en rolsystemen op maat voor uw zwembad.

Direct een offerte op maat

Ontvang direct een vrijblijvende aanbieding met onze configurator.

afdekkingen vervangen wij per jaar in de Benelux en Duitsland

Eigen productie en ontwikkeling

Ook geschikt voor doe-het-zelf