Opbouwsystemen

Hellodeck opbouwsystemen kunnen worden toegepast bij zowel bestaande als nieuwe zwembaden. Alhoewel bij nieuwbouw zwembaden in de meeste gevallen gekozen wordt voor een inbouwsysteem, is een opbouwsysteem zeker te overwegen. Onze opbouwsystemen zijn toepasbaar bij zwembaden tot een breedte van 6 meter. De lamellen worden handmatig of elektrisch opgerold op een as achter het zwembad. Het handmatige opbouwsysteem kan zonder kap geplaatst worden met onze PVC gekleurde lamellen. Onze elektrische varianten kunnen voorzien worden van een kap die de lamellen afdekt. Wij leveren kappen uit aluminium en hardhout. U kunt ook zelf een kap realiseren.

Opbouw handmatig PoolCoverM

Hellodeck PoolCoverM is een door ons ontwikkeld handmatig oprolsysteem voor het oprollen van lamellen bij zwembaden van maximaal 4 x 8 meter. Het is een betrouwbare, eenvoudige en voordelige oplossing om een zwembad met een lamellendek te beschermen. Het heeft geen elektrisch aansluitingen nodig, is snel geïnstalleerd, uiterst aantrekkelijk geprijsd en rolt op zonder inspanning dankzij een vertragingsmechanisme. Het PoolCoverM systeem bestaat uit 2 witte gelakte zijsteunen, 1 aluminium as voor een lange levensduur, een vertragingsmechanisme en een uitneembaar oprolstuur. PoolCoverM is leverbaar met PVC gekleurde lamellen. Solar PVC lamellen zijn hierbij niet toepasbaar, polycarbonaat Solar lamellen wel (onder voorwaarden).

Opbouw elektrisch PoolCoverE

PoolCoverE oprolsysteem is een elektrisch systeem dat PVC gekleurde lamellen of Polycarbonaat Solar lamellen (onder voorwaarden) eenvoudig oprolt door slechts een druk op de knop. Het PoolCoverE oprolsysteem is een betrouwbare, eenvoudige en voordelige oplossing om een zwembad te beschermen en of op te warmen met een lamellendek. Het systeem is toepasbaar om lamellen op te rollen op zwembaden van maximaal 6 x15 meter. Het PoolCoverE systeem bestaat uit 2 witte gelakte zijsteunen, een RVS/Composiet as, buismotor 120nm met eindposities voor een lange levensduur en stuurkast inclusief sleutelbediening.

Opbouw elektrisch PoolCoverE kap

Het PoolCoverE kap oprolsysteem is een elektrisch systeem dat PVC gekleurde en PVC Solar grijs lamellen of polycarbonaat Solar lamellen eenvoudig oprolt door slechts één druk op de knop. Het PoolCoverE kap oprolsysteem is een betrouwbare, eenvoudige en voordelige oplossing om een zwembad te beschermen en of op te warmen met een lamellendek. Door het aluminium frame is dit systeem zeer eenvoudig zelf te voorzien van een kap waaronder de lamellen netjes opgeborgen liggen en dus uit het zicht zijn verdwenen. Dit systeem is zowel mét als zonder kap te bestellen. Wanneer u zonder kap besteld dient u zelf een kap op maat over het systeem te maken. Nieuw zijn onze kant-en-klare kappen uit aluminium of hardhout. Het systeem is toepasbaar om lamellen op te rollen op zwembaden van maximaal 6 x 15 meter.

Het PoolCoverE kap systeem bestaat uit 2 staanders, een RVS/Composiet as, buismotor 120nm met eindposities voor een lange levensduur en stuurkast inclusief sleutelbediening.

Direct een offerte op maat

Ontvang direct een vrijblijvende aanbieding met onze configurator.

afdekkingen plaatsen wij per jaar in de Benelux en Duitsland

Eigen productie en ontwikkeling

Ook geschikt voor doe-het-zelf