Hagelschade of stormschade aan uw lamellendek?

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het verlenen van hulp bij hagel- en stormschades door heel Nederland en Belgiƫ. Een lamellendek met hagelschade loopt vol met water waardoor deze gaat zinken. In sommige gevallen is gedeeltelijke vervanging een oplossing echter krijgt men dan wel kleur verschil en vaak zijn er ook lamellen redelijk onzichtbaar beschadigd.

Er is geen enkele lamellenfabrikant waar wij niet mee samenwerken. Ongeacht het merk of type van uw lamellen, wij lossen het voor u op. Volgens de meeste grote verzekeraars is een lamellendek vooralsnog verzekerd, mits deze is opgenomen in de brandpolis. Ook wanneer de lamellen niet tijdig werden opgerold bij een hevige hagelbui zijn deze nog steeds verzekerd.

Door onze jarenlange ervaring binnen de verzekeringswereld worden wij vaak als expert ingeschakeld. Door ons verzekeringsrapport kunt u eenvoudig de schade indienen bij u verzekeraar. Telefonisch zijn wij natuurlijk niet altijd bereikbaar, maar via de mail proberen wij u ook buiten kantoortijden een snelle respons te kunnen bieden.

Het eenvoudigste is om gebruik te maken van onze offerte tool met als extra vermelding hagelschade.

Het veranderende klimaat

Hagelstenen met een diameter van 2 centimeter of meer komen de laatste jaren steeds vaker voor, hagelstenen van meer dan 5 cm zijn ook geen uitzondering meer. Met als gevolg een grote kans op schade aan uw lamellendek.

Zoals u hiervoor al gelezen heeft, zijn de meeste hagelschades verzekerd. Maar of dat zo blijft? Het klimaat verandert in rap tempo en welke positie zullen verzekeraars in gaan nemen? De verwachting is dat verzekeraars net zoals in vele andere landen al het geval is. Gaan verzekeren op basis van de kwaliteit van het materiaal.

In Duitsland wordt door een onafhankelijk testinstituut hageltesten uitgevoerd op de lamellen: kogels van verschillende grootten worden met een snelheid van 110 km/u op de bevroren lamellen afgevuurd. Op basis van deze test wordt een Hagelwiderstandsklasseā€

De Polycarbonaat TRI extrusie Solar lamellen van Hellodeck zijn opgenomen in dit hagelregister met de hoogst mogelijke score: HW5. Dat betekent dat de lamellen geen functionele schade zullen oplopen bij hagelstenen van maar liefst 5 cm groot. Naast hagelbestendigheid scoort deze lamel ook zeer hoog op de UV bestendigheid.

Direct een offerte op maat

Ontvang direct een vrijblijvende aanbieding met onze configurator.

afdekkingen vervangen wij per jaar in de Benelux en Duitsland

Eigen productie en ontwikkeling

Ook geschikt voor doe-het-zelf